Particulieren kit en onderhoudswerkzaamheden

Ook in de particuliere sectie kunnen wij U van dienst zijn tegen zeer scherpe prijzen.
Wij komen onze afspraken altijd na en hebben geen wekenlange wachttijd.

Dus ook voor lekkage aan de kitvoeg geldt...een snelle service.

In vele badkamers/toiletten zijn de kitvoegen aangetast door schimmels en bacteriën, terwijl de badkamertegels er nog netjes op zitten.

Deze schimmelgroei is te wijten aan slechte ventilatie en zeepresten dat met de tijd bij douchebakken en baden lekkage kan veroorzaken.

Ons bedrijf brengt de kit aan onder een hoek van 45 graden waardoor er geen water meer op blijft staan en schimmel geen kans krijgt om te hechten en lekkage wordt verkomen.

In elke badkamer/toilet kunnen wij dit oplossen door de kitvoegen er uit te snijden en opnieuw schoonmaken, ontvetten, primeren en vakkundig te kitten met de door u uitgezochte kleurkeuze.

Het vervangen van de kit gebeurt met schimmelwerende en geurloze zuurvrije silicone-kit, zodat u de volgende dag gewoon weer gebruik kan maken van uw badkamer.

Ook in nieuwbouw of bestaande bouw waar gekozen is voor het plaatsen van een nieuwe badkamer wordt er in overleg met u gekeken naar de juiste applicatie en kleuren.

U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht voor vragen en offertes, bel voor informatie 06-28245448.

Voor de levering van onze, kwalitatief hoogwaardige, produkten staan wij in nauw contact met OTTO-CHEMIE welke een van de marktleiders is op het gebied van ontwikkeling en produktie van siliconen-afdichtstoffen.